دوومیدانی - Athletics

لوگو دو و میدانی این رشته مخصوص ورزشکاران پارالمپیکی متعلق به گروه‌های قطع عضو، ضایعات نخاعی، جسمی حرکتی، فلج مغزی، کم توانان ذهنی، نابینا و کم بینایان که دارای کلاسبندی‌های زیر می‌باشند، است.
F۱۱-۱۳ / F۵۲-۵۷ / F۳۱-۳۸ / F۴۲-۴۷ / F۲۰ / T۵۱-۵۴ / T۳۲-۳۴ / T۱۱-۱۳ / T۲۰ / T۳۵-۳۸
مسابقات این رشته به صورت انفرادی و تیمی در دو بخش بانوان و آقایان و به صورت ایستاده و نشسته برگزار می‌شود، این رشته تحت پوشش کمیته بین‌المللی پارالمپیک (IPC) است که در سال ۱۳۳۱ شمسی مطابق با ۱۹۵۲ میلادی شروع به فعالیت کرده است. آغاز فعالیت این رشته در ایران به سال ۱۳۵۹ بر می‌گردد. اولین دور مسابقات قهرمانی کشوری این رشته در همین سال برگزار گردید و در سال ۱۳۶۲ اولین برنامه برون مرزی با اعزام تیم ملی کشورمان به مسابقات جهانی استوک مندویل انگلستان صورت گرفت.
در این ورزش مسابقات شامل دوهای ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۸۰۰۰، ۱۵۰۰، ۵۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ متر و میدانی‌ها شامل پرتاب‌های دیسک، وزنه، نیزه، کلاب، پرش‌های طول‌، ارتفاع‌ و سه گام می‌باشد.
ورزشکار و یا تیم برنده در هر مسابقه ورزشکار و یا تیمی است که بیشترین امتیاز را کسب کرده باشد. در حال حاضر حدود ۱۰۰ تیم استانی و ۴۰ باشگاهی آقایان و بانوان در کشورمان فعال می‌باشد.
رشته ورزشی دو و میدانی توسط کمیته بین المللی پارالمپیک IPC اداره می شود. به منظور مشاهده سایت این رشته می توانید از لینک مقابل استفاده نمایید: www.paralympic.org/athletics

صفحه این رشته در سایت کمیته بین‌المللی پارالمپیک: https://www.paralympic.org/athletics/contacts

دو و میدانی-08
دو و میدانی-08
دو و میدانی-07
دو و میدانی-07
دو و میدانی-06
دو و میدانی-06
دو و میدانی-05
دو و میدانی-05
دو و میدانی-04
دو و میدانی-04
دو و میدانی-03
دو و میدانی-03
دو و میدانی-02
دو و میدانی-02
دو و میدانی-01
دو و میدانی-01