وب سایت کمیته بین المللی پارالمپیک در پی برگزاری مراسم رونمایی از تندیس زنده یاد سیامند رحمان،با درج یادداشتی این اقدام را ارزشمند دانست و از آن به عنوان ادای احترام به این پارالمپین پرافتخار یاد کرد.
وب سایت کمیته بین المللی پارالمپیک در پی برگزاری مراسم رونمایی از تندیس زنده یاد سیامند رحمان،با درج یادداشتی این اقدام را ارزشمند دانست و از آن به عنوان ادای احترام به این پارالمپین پرافتخار یاد کرد.
در متن این یادداشت آمده است:
"در اقدامی شایسته به منظور ادای احترام به پر افتخارترین پارالمپین، زنده یاد سیامند رحمان، از تندیسی عظیم از این پهلوان در ورودی زادگاهش، اشنویه-ایران، در تاریخ سه شنبه ۲۳ اردیبهشت رونمایی شد. در پایه ی این تندیس توضیحاتی کوتاه از قهرمانی ها و مدال آوری های او درج شده است.
این مراسم توسط عبدالکریم حسین زاده، نماینده حوزه انتخابی شهرهای اشنویه و نقده و با حضور خانواده سیامند، فرماندار و تعدادی از مقامات شورای شهر اشنویه برگزار شد.
درگذشت ناگهانی سیامند در ۱۱ اسفند بر اثر ایست قلبی و در ۳۲ سالگی، موجی از ناباوری و اندوه در جامعه ی ورزش پدید آورد.
در بازی های پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو در دسته مثبت ۱۰۷ کیلوگرم مردان، وقتی این سوپر استار پاراپاورلیفتینگ سد وزنه ۳۰۰ کیلوگرمی را شکست و ناباورانه ۳۱۰ کیلوگرم را بالای سر برد، در سر خط خبرها قرار گرفت.
رحمان ورزش حرفه ای را با یک مدال طلا در بازی های جهانی جوانان IWAS در سال ۲۰۰۸ در آمریکا آغاز و در سال ۲۰۱۰ سه مدال دیگر - دو عنوان جهانی در لیبی و مالزی و یک مدال طلای آسیایی در گوانگجوی چین- را کسب کرد.
او در بازی های پاراآسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو، در دسته مثبت ۱۰۰ کیلوگرم با مهار وزنه ۲۸۷.۵ کیلوگرمی باری دیگر رکورد جهان را شکست و مدال طلا را بر گردن آویخت. ماحصل مسابقات آزاد بین المللی اردن در سال ۲۰۱۱ یک مدال طلای دیگر برای او بود. او در همان سال در امارات متحده عربی، رکورد جهانی خود را مجددا شکست و در بازی های جهانی IWAS وزنه ۲۹۱ کیلوگرمی را بلند کرد.
دارنده دو مدال طلای بازی های پارالمپیک در بازی های پارالمپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریو، برای تصاحب سومین طلای پیاپی خود در بازی های پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیوآماده میشد.
این ورزشکار ایرانی سه مدال طلای بازیهای پاراآسیایی ۲۰۱۰ گوانگجو، ۲۰۱۴ اینچئون و ۲۰۱۸ جاکارتا را نیز در کارنامه خود داشت. "