۳۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۳۷
مشرف جوادی تعداد بانوان اعزامی به بازی های پاراآسیایی دو برابر شده است / امیدواریم تیم بسکتبال باویلچر پدیده رقابت های پاراآسیایی اینچئون شود
کاروان اعزامی بانوان به بازی های پاراآسیایی با حضور 56 ورزشکار در 9 رشته به اینچئون  اعزام می شود. در بازی های این دور تیم بانوان در دو رشته بدمینتون و بسکتبال باویلچر برای نخستین بار در این رقابتها شرکت می کند.
بتول مشرف جوادی، نایب رئیس بانوان فدراسیون جانبازان و معلولین درخصوص این مسابقات و وضعیت تیم های اعزامی به سایت کمیته ملی پارالمپیک گفت: از فدراسیون جانبازان و معلولین 50 نفر در 8 رشته در بازی های این دوره شرکت می کنند که در مقایسه با دوره قبلی افزایش دو برابری داشته ایم و این کاروان، بزرگترین کاروان ورزشی از نظر حضور بانوان ورزشکار می باشد که تا کنون در اعزام های برون مرزی صورت گرفته است.

وی به اضافه شدن دو رشته بسکتبال با ویلچر و بدمینتون در بازی های پاراآسیایی خبر داد و افزود: شاخص های اعزام بانوان به بازیهای این دوره با انعطاف انجام شده و کمیته ملی پارالمپیک نگاه انعطافی داشته است و این دلیل نمی شود در این مسابقات جایگاهی نداشته باشیم.



مشرف جوادی تیراندازی، تیراندازی با کمان و دوومیدانی را جزو رشته های طلایی این دوره بازی های پاراآسیایی برشمرد و اظهار داشت: در این سه رشته بانوان کشورمان می توانند عنوان قهرمانی را به دست آورند و در سایر رشته ها به جز بسکتبال باویلچر و بدمینتون که شناختی از حریفانمان نداریم، انتظار کسب مدال خوش رنگ داریم. والیبال نشسته بانوان  نیز قطعا روی سکو قرار می گیرد.
وی درخصوص شرایط تیم های بسکتبال باویلچر و بدمینتون گفت: در مورد بسکتبال شناختی از حریفانمان در این بازیها نداریم . اعزام این تیم خواسته ریاست کمیته ملی پارالمپیک بوده است  البته قبل از قطعی شدن اعزام این تیم تمرینات آماده سازی این تیم برگزار و برترینهای آنها به اردو دعوت شده بودند. بنابراین بهترین بازیکنان به این مسابقات اعزام می شوند و امیدواریم پدیده این مسابقات شوند. در بدمینتون نیز یک نفر به این مسابقات اعزام می شود. که نفر اعزامی در حد خودش تمرینات خوبی را پشت سرگذاشته و آمادگی خوبی دارد. رقبای اصلی این تیم در آسیا صاحب عنوان در جهان هستند و به این ترتیب کار نماینده بدمینتون کشورمان دشوار است.
عضو هیات اجرایی کمیته ملی  پارالمپیک  ادامه داد: در اعزام بازیکنان به بازی های پاراآسیایی کیفی فکر کرده ایم و در 5-6 رشته امیدواریم صاحب مدال شویم. در اولین دوره این مسابقات 13 مدال به دست آورده ایم و در این دوره امیدواریم کیفی تر باشیم.
وی با اشاره به یکسان شدن پاداش قهرمانان و مدال آوران ورزشکاران جانباز و معلول با سایر ورزشکاران خاطرنشان کرد: پاداش ورزشکاران ما قرار است تفاوتی با افراد توانمند و مردان نداشته باشد..
مشرف جوادی در پایان از فعالیت خوب استانها خبر داد و گفت: ورزشکاران اعزامی به بازی های پاراآسیایی از 16 استان هستند که نشان دهنده میزان تلاش هیات های ورزشی برای ورزش معلولین است. از طرفی 11 مربی از 7 استان نیز فعال هستند که نماینگر ارتقاء دانش افزایی مربیان در سطح کشور می باشد.
کد خبر : ۲۹۳
اشتراک در