سرپرست دبیرکلی کمیته ملی پارالمپیک گفت: احداث موزه کمیته المپیک و پارالمپیک به ثبت افتخارآفرینیهای ورزشکاران ما و معرفی آنها به نسل حاضر و آینده کمک زیادی میکند.
سرپرست دبیرکلی کمیته ملی پارالمپیک گفت: احداث موزه کمیته المپیک و پارالمپیک به ثبت افتخارآفرینیهای ورزشکاران ما و معرفی آنها به نسل حاضر و آینده کمک زیادی میکند.
مسعود اشرفی درباره احداث موزه المپیک و پارالمپیک گفت: این موضوع از سال گذشته با نظر سلطانیفرد وزیر ورزش و جوانان، صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک و خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک مطرح و در دستورکار قرار گرفت.
وی ادامه داد: با همکاری این سه مجموعه اقدام به تأسیس موزه المپیک و پارالمپیک شد. جلسات متعددی برای این منظور برگزار شده که قرار است اوایل بهمنماه سال جاری فاز اول این موزه به بهرهبرداری برسد. بخشی از ساختمان کمیته ملی المپیک و پارالمپیک در فاز اول به این موزه اختصاص پیدا خواهد کرد.
سرپرست دبیرکلی کمیته ملی پارالمپیک تصریح کرد: اقدام به فراخوان از ورزشکارانی که در ۴ دهه گذشته موفق به کسب افتخار در ایران شدهاند، کردهایم تا هر کدام که مایل هستند در این راه کمک کنند. احداث این موضوع خواسته به حق ورزش کشور بوده است که میتواند آثار و برکات خوبی داشته باشد و به ماندگاری این افتخارآفرینیها کمک کند.
اشرفی با بیان اینکه باید جامعه جوان کنونی ما شناخت مناسبی از افتخارآفرینان گذشته ورزش داشته باشند، عنوان کرد: با این کار میتوانیم ورزش و افتخارآفرینانمان را به جامعه بهتر بشناسانیم. از طرفی ماندگاری و نگهداری این مدالها بهتر انجام خواهد شد.
وی افزود: امروز ۴ ورزشکار مدالهایشان را در نخستین گام به این موزه اهدا کردند. در بخش دیگری از این موزه اسناد افتخارآفرینی ورزشکاران قرار خواهد گرفت. از سال ۱۳۶۲ اولین مدالآوری ورزشکاران جانباز و معلول صورت گرفت تا امروز مستندسازی شده است و بهراحتی میتوانیم آمار دقیقی در طی ۴ دهه گذشته از مدالآوری ورزشکارانمان ارائه دهیم. به همین دلیل ثبت و نگهداری این افتخارآفرینیها اهمیت زیادی دارد تا به نسل آینده منتقل شود.