پنجمین نشست ستاد بازی های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ با حضور اعضای ستاد به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.
در این نشست که برخی از اعضا به صورت آنلاین در آن حضور داشتند، خسروی وفا، رئیس کمیته ملی پارالمپیک ضمن تاکید مجدد بر سیاست کیفی گرایی در اعزام گفت: افرادی برای بازی های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ اعزام می شوند که شانس رفتن روی سکو و کسب مدال را داشته باشند. البته بعضی از ورزشکاران هم در مرز مدال آوری هستند که به اردو دعوت شده اند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به نتایج خوبی که ورزشکاران جوان در بازی های پاراآسیایی جوانان بحرین بدست آوردند، پیشنهاد می شود تیم های ملی " ب" با حضور بهترین ورزشکاران جوان تشکیل شود و برای آنها برنامه های حمایتی در نظر خواهیم داشت.
رئیس کمیته ملی پارالمپیک گفت: لیست بلند بازی های هانگژو در برگیرنده افرادی است که پیش بینی ما برای کسب مدال را محقق کنند. متاسفانه فهرست هایی که از فدراسیون ها به دست ما رسیده با این تعریف و درخواست فاصله دارد و نیاز به بررسی مجدد فدراسیون ها دارد.
خسروی وفا تاکید کرد: مساله دوپینگ برای فدراسیون های جهانی بسیار مهم است و انتظار دارند که از وضعیت سکونت و محل تمرین ورزشکاران اطلاع دقیق داشته باشند. لذا باید همکاری های لازم و مورد انتظار را با نهادهای بین المللی داشته باشیم چرا که ممکن است در غیر این صورت حتی ورزشکاران طلایی ما هم دچار محرومیت شوند.
دکتر غفور کارگری، نایب رئیس کمیته ملی پارالمپیک نیز در ادامه گفت: مسئولیت ارزیابی عملکرد ستاد بازی های پاراآسیایی هانگژو را به دکتر علی افروزه واگذار کردیم که سابقه مسئولیت دبیرخانه ارزیابی ستاد بازی های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ را نیز بر عهده داشته است.
وی خاطر نشان کرد: دکتر افروزه نظارت عمومی را بر عهده دارد و نظارت های فنی، فرهنگی و مدیریتی که تخصصی هستند نیز به صورت جداگانه انجام می شود و در واقع نظارت عمومی، شامل چگونگی نظارت های تخصصی هم خواهد بود.
دکتر سعید سلگی، مدیر فنی کمیته ملی پارالمپیک نیز گزارشی از افراد حاضر در آخرین اردوهای آمادگی بازی های هانگژو ۲۰۲۲ ، لیست بلند ورزشکاران و کادر فنی و نیز تعداد ورزشکاران بر اساس اولویت های مدالی را ارائه داد.
در پایان این نشست، دکتر محمد تابع، دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک گفت: لازم است که فدراسیون ها تمرکز لازم را بر روی راهنمای انتخاب ورزشکاران هانگژو ۲۰۲۲ داشته باشند که این راهنما، راه انتخاب بازی های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ نیز هست و هم اکنون فایل این راهنماها بر روی صفحه نخست وب سایت کمیته ملی پارالمپیک قرار دارد.
وی تاکید کرد: از فدراسیون ها درخواست می شود که گزارش روند آماده سازی و نیز برنامه ریزی خود را برای کمیته ملی پارالمپیک ارسال کنند و از فرصت سه ماه پیش رو در ماه های اسفند، فروردین و اردیبهشت که فرصت حضور در هانگژو و نیز در برخی موارد، پاریس ۲۰۲۴ نیز هست، غافل نشوند.