بیست و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی پارالمپیک صبح امروز در محل این کمیته برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، دکتر غفور کارگری رییس کمیته ملی پارالمپیک در این مجمع اظهار داشت: بنای کار در پارالمپیک، هدفمند بودن است و بر همین اساس مجمع کمیته باید در جریان برنامهها قرار بگیرد. ما سال آینده بازیهای پاراآسیایی ۲۰۲۵ جوانان را داریم که پس از انصراف ازبکستان، چهار کشور کاندیدای میزبانی از آن هستند.
دکتر کارگری تصریح کرد: ما قبل از آغاز پارالمپیک پاریس، اردوهای جوانان را آغاز کردیم. بر همین اساس ۱۲۶ مرحله اردو در نظر گرفتهایم. هدف ما برای بازیهای پاراآسیایی جوانان حفظ جایگاه نخست و یا ایستادن در رده دوم است. هدف دوم نیز کمک به تیمهای ملی بزرگسالان است. طبق این موضوع، راهبردمان حضور حداکثری در بازیهای پاراآسیایی جوانان، تمرکز بر روی آموزش مربیان و ورزشکاران، توجه ویژه به مباحث فرهنگی است.
وی گفت: هدف اصلی ما در بازیهای پاراآسیایی ناگویا قرار گرفتن در بین سه کشور برتر است. حفظ مقام دومی در ژاپن که خودش میزبان است و با قدرت بیشتری شرکت میکند، بسیار سخت است. لذا هدفمان قرار گرفتن در بین سه کشور برتر است. همچنین از این بازیها برای موفقیت در پارالمپیک لسآنجلس استفاده میکنیم. راهبردمان در پاراآسیایی ناگویا توسعه کیفی با نگاه توسعه رشتههای جدید، تمرکز بر روی کسب مدال طلا و کانون قرار گرفتن مباحث فرهنگی خواهد بود.
دکتر کارگری خاطرنشان کرد: یکی از هدفهای ما برای بازیهای پارالمپیک لسآنجلس، تک رقمی شدن جایگاه کاروان ایران در رنکینگ است. بر همین اساس راهبردمان روی توسعه کیفی، تمرکز روی مدال طلا و ارتقاء سطح فرهنگی است.
وی در ادامه با اشاره به افزایش سطح رقابت در ادوار اخیر پارالمپیک و افزایش تعداد شکسته شدن رکوردها عنوان کرد: از محورهای جهت ساز تحول بنیادی در کمیته ملی پارالمپیک میتوان به تحول فنی (ساماندهی و ارتقاء مربیان، تمرکز روی استعدادیابی و تمرکز و تقویت رشتههای مدالآور)، تحول فرهنگی، تحول رسانهای و ... اشاره کرد. جایگاه ما در هیات رئیسه کمیته پارالمپیک آسیا حقیقی است و سعی بر آن داریم که اقدامات مختلفی را در این حوزه انجام بدهیم. ما در حال بازنگری اساسنامه هستیم. همچنین ساختار کمیته نیز پویا سازی شد و به تایید مسئولان مربوطه نیز رسید.
دکتر کارگری افزود: ما باید جایگاه حقیقی ورزشهای پارالمپیکی را احیا کنیم. آن انصافی که باید باشد درخصوص ورزشکاران ما وجود ندارد. به نظرم و بر اساس آموزههای دینی، ورزشکاران پارالمپیکی بر ورزشکاران سالم رجحان و برتری دارند. این موضوع حتی در فرمایشات امام علی خطاب به مالک اشتر، امام خمینی و رهبر انقلاب وجود دارد. نگاه آحاد مردم به ورزشکاران پارالمپیکی، سختیهای آنها در رسیدن به سکوهای قهرمانی، تعداد مقامها و مدالهای آن و وجود افرادی بینظیر همچون ساره جوانمردی، زهرا نعمتی و سیامند رحمان و ... از دلایل دیگر برتری ورزشکاران پارالمپیکی است. تعداد مدالهای ورزشکاران بیشتر از نفرات عادی است، اما توجه به آنها یک سوم است.
رییس کمیته ملی پارالمپیک در پایان این مجمع و در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مجامع خوب پارالمپیکی ما بود. ما در این مجمع یک گزارشی از عملکرد مابین دو مجمع سال گذشته و الان را به صورت تصویری و درقالب کلیپ پخش کردیم. برنامههای مهم آیندهمان را مطرح کردیم. ما ۳ رخداد و ۳ مسابقات راهبردی شامل بازیهای جوانان آسیا، بازیهای پاراآسیایی ناگویا و پارالمپیک لسآنجلس که اهداف و راهبردهای هر ۳ مسابقات را بیان کردیم.